Synnfjellguiden

tre eksempler av Synnfjellguiden

Synnfjellguiden, en turistguide fylt med artikler og praktisk informasjon om aktiviteter i og rundt Synnfjell, utgis i Nordre Land med dekning også i Etnedal kommune. Land Design har vært ansvarlig for samtlige utgaver siden 2013, med utgivelse siden 2001.

Finansiert fullstendig av annonsesalg og distribuert gratis, når Synnfjellguiden rundt 2000 hytteeiere i Synnfjellet før de ankommer området, slik at de kan få et innblikk i hva som foregår i Nordre Land og Etnedal før deres ankomst. Vi skaper artikler, tar bilder og administrerer annonser for å sikre kontinuerlig utgivelse av guiden. Synnfjellguiden er et veletablert produkt i distriktet, og vi har planer om å fortsette utgivelsen i mange år fremover.

Arbeidet med Synnfjellguiden starter opp i september/oktober, med neste utgave planlagt til utgivelse før vinterferien i februar 2025. Den vil bli distribuert til butikker, bensinstasjoner, kafeer og andre relevante steder. For de som allerede nå ønsker å planlegge turer i og rundt Synnfjell, anbefaler vi å sjekke ut.no.

Vi tar også gjerne imot tips om aktuell informasjon som bør med i en turistguide av denne typen.