Serviceavtale for din WordPress nettside

Har du behov for en serviceavtale for din WordPress nettside? Om du har en nettside eller blog laget i WordPress er det ytterst viktig at den vedlikeholdes. En strategi for vedlikehold av nettsidene er viktig for økt sikkerhet på siden og opprettholdelse av god funksjonalitet. Dersom du synes det er vanskelig eller tiden ikke strekker til for å gjøre dette selv, så kan vi gjøre det for deg.

Vi hjelper deg gjerne med jevnlige oppdateringer, kontinuerlig backup, sjekke sikkerhet og alt annet som må til for å ha en god og oppdatert wordpress løsning. Ta kontakt med oss om du ønsker en serviceavtale for din WordPress nettside og vi kan raskt starte en gjennomgang av dine nettsider.

Oppdateringer WordPress

WordPress oppdateres og forbedres hele tiden. Oppdateringer gjøres av hensyn til sikkerhet, feilrettinger og forbedrede funksjoner.

Oppdatering forhindrer blant annet hackere å sette inn ondsinnet kode gjennom f.eks. plugins. Oppdatering gir også nye funksjoner som blant annet forbedrer brukervennlighet.

Utvidelser/plugins

Utvidelser/plugins må også oppdateres kontinuerlig. Dersom de ikke oppdateres kan de slutte og fungere og gi sikkerhetshull.

Ofte kollapser nettstedet nettop fordi utvidelsene ikke er kompatible med hverandre. Land Design foretar såkalte sikre oppdateringer, der nettstedet kan tilbakestilles til utgangspunktet før kollapsen.

Oppdateringer av temamaler

Temamalen som benyttes er det som gir det visuelle uttrykket på nettstedet ditt. Har du kjøpt og betalt for et tema er det ganske så sikkert at også dette vil være gjenstand for utvikling og forbedring. Og dermed vil jevnlige oppdateringer bli lansert og må dermed oppdateres på din nettside. Dette gjelder selvfølgelig for mange gratisvarianter også, men her er nok usikkerheten litt større.

Sikkerhet og backup

Skadelig programvare kan finne veien til din nettside uten at du er klar over det. Og om du ikke sjekker nettsiden din med jevne mellomrom så kan det være vanskelig å oppdage. Med en serviceavtale hos oss vil vi sjekke nettsiden din med tanke på sikkerhet og om domenet ditt anses som sikkert hos blant annet Google. Vi tar også backup av din nettside med avtalte intervaller. En statisk nettside uten store endringer har ikke samme behov for backup som om du har daglige oppdateringer. Alle backup vi tar oppbevares i 90 dager.

Optimalisering av databasen

Databasen til WordPress vil med tiden bli fylt opp med revisjoner, kommentarer, data som tilhører plugins, logger og artikkelkladder. Kort og godt data som tar opp plass i databasen og som gjør at den vokser med masse unødvendig innhold og gjør nettsiden din tregere over tid. Det må derfor ryddes i databasen fra tid til annen. Den eneste måten å gjøre dette på er å slette tabeller og rader fra databasen som ikke lenger er nødvendige.

Google Analytics

Nettsiden din knyttes opp mot Google Analytics som er et av de aller beste produktene for å overvåke og analysere hva som skjer på nettsiden din. Vi leverer rapporter som vil øke din kunnskap om hva kundene dine faktisk er opptatt av ved å følge med på hvordan de navigerer seg rundt på nettsiden din. Vi leverer månedlig rapport der du kan se antall brukere, nettsideøkter, sidevisninger, henvisninger, de best besøkte sidene med mer.

Skip to content