Syns du ikke – fins du ikke!

I disse digitale tider er dette utsagnet mer riktig enn tidligere. Med inbound marketing i tankene er det viktig å være tilstede der kunden din er, på nett. Hos oss får du først og fremst nettsider med et moderne og responsivt design, dvs at sidene er optimalisert for alle skjermstørrelser fra en smartphone til desktop. Uansett hvilke medium du ser nettsiden på skal den gi deg en god opplevelser og være lett å navigere i. Nettsidene vi lager utvikles i WordPress, verdens mest brukte publiseringsverktøy. Dette gir raske og trygge nettsider, et brukervennlig og stilsikkert design og enkel administrering er noe vi fokuserer på når vi går i gang med nye prosjekter.

24% av verdens nettløsninger er basert på WordPress. Vi leverer WordPress løsninger til alle som har valgt oss som leverandør.

All design lages av oss og implementeres i WordPress. Bruk av WordPress vil gi dere mobilvennlige nettsider, som dere administrerer selv gjennom et enkelt og brukervennlig kontrollpanel.

Drift av nettsidene deres kan vi også bistå med og ta hånd om både backup og oppdateringer om dere ønsker, eller dere kan gjøre dette selv. WordPress gir dere den friheten dere ønsker med deres nettløsning.

En god nettside treffer

Nettsiden eller nettstedet ditt må treffe målgruppen din. Det vil si at dersom målgruppen din er kunder som du ønsker skal handle i nettbutikken din så er det viktig at nettsiden din har tilrettelagt for akkurat det. Derfor kan det også være behov for gå gjennom teksten din og se på muligheter for hvordan den kan bli bedre i forhold til søkemotoroptimalisering. I utgangspunktet er det du som kunde som også leverer tekst men vi kan bistå om ønskelig.

Gjøre mest selv!

Vårt mål er at våre kunder skal kunne endre, redigere eller opprette nytt innhold i sine nettsider selv. Våre kunder kan også opprette en support avtale der vi veileder kunden i hvordan man endrer, oppdaterer, legger inn nye bilder og alt annet som måtte komme opp.

Om du ønsker kan vi gjøre jobben for deg mot en rimelig og avtalt pris.

Fotografering

Dersom du også har behov for fotograf til dine nettsider eller andre typer bedriftsfoto så kan vi også levere dette. Ta en titt på Studiof8 og se noen av våre fotojobber.